home > dit doen wij > zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie

gevonden worden in zoekmachines met seo

Zoekmachine optimalisatie of seo (search engine optimization) is bedoeld om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de organische resultaten van zoekmachines. Het is een zeer effectieve en bovendien gratis manier om relevante bezoekers op uw website te krijgen. Alle door ons gemaakte websites voldoen aan de laatste seo-normen. Heeft u al een website? Dan kunnen wij u helpen de vindbaarheid in de zoekmachines te verbeteren.

seo voor nieuwe websites

Wij vinden het belangrijk dat websites goed gevonden worden in zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie is daarom de basis voor alle websites die wij maken. Nog voordat we beginnen met het ontwerpen van de website, maken we een zoekmachine vriendelijke structuur van de site die is gebaseerd op de belangrijkste "keywords" voor uw organisatie.

zoekmachine optimalisatie voor bestaande websites

Wordt uw website niet of niet goed gevonden in zoekmachines? Staat u erg laag in de zoekresultaten op de voor u belangrijke zoekwoorden? Wij helpen u graag door middel van een van onze seo-producten:

  • seo quick scan - een korte analyse waarom uw website niet goed gevonden wordt en hoe u dit kunt verbeteren.
  • seo rapport - met dit rapport kunt u direct aan de slag met het maken van een zoekmachine vriendelijke website.
  • seo start up - een ander bureau maakt uw website: wij leveren een key-word onderzoek, een seo-structuur en de belangrijkste seo-teksten.
  • seo op maat - van 2nd opinion tot sparringpartner voor seo.

geen garantie voor nummer 1, wel een eerlijk advies

Wij geloven niet in garanties voor een nummer 1 positie in Google. Wel geven we u een helder en eerlijk advies hoe uw website beter gevonden kan worden door relevante bezoekers. We garanderen wel dat u op de lange termijn groei ziet in het aantal bezoekers via de gratis zoekresultaten op uw site komt. In tegenstelling tot sea (search engine advertising), is seo investering voor de lange termijn.

samenwerking

Ons internetbureau onderscheidt zicht door een klantgerichte instelling en specialisatie op het gebied van zoekmachine optimalisatie. U speelt een belangrijke rol bij het vaststellen van de juiste "key-words" en sitestructuur, aangezien u de kennis heeft in uw vakgebied.

meer informatie en offerte aanvragen

Gezien de kleinschaligheid van ons webdesignbureau, kunnen wij zeker een scherpe offerte maken voor zoekmachine optimalisatie. Neem contact op om vrijblijvend te informeren naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

zoekmachine optimalisatie

waarom door ons?

  • #seo zit in ons DNA
  • #eerlijk advies, geen loze beloftes
  • #website volgens laatse seo normen
  • #altijd op de hoogte vorderingen
  • #wij denken actief met u mee
  • #betaalbaar internetbureau