home > dit doen wij > website rapportage

website rapportage

rapportage met Google Analytics, meten = weten

Het is van groot belang dat u weet wat bezoekers op uw website doen, waar ze vandaan komen, hoe lang ze op de site verblijven, etc. Website rapportage is de basis voor optimalisatie van uw website. Met de juiste rapportage kunt u precies zien welke verbeteringen u moet doorvoeren voor nog betere resultaten.

onze websites worden opgeleverd met website rapportage programma Google Analytics

De gratis tool voor website rapportages van Google geeft u o.a. inzicht in het aantal bezoekers, het aantal pagina's dat zij gemiddeld bezoeken en hoe lang ze op uw website blijven. U kunt tevens zien hoe de bezoekers op uw website zijn gekomen en of ze al eens eerder zijn geweest. Met het programma kunt u veel verschillende website rapportages maken, om een optimaal beeld te krijgen van uw bezoekers. U kunt het programma ook koppelen aan uw Google Adwords campagne, zodat u de resultaten van uw sea campagne in de rapportages meeneemt.

samenwerking

Alle sites die wij ontwikkelen zijn gekoppeld aan een Google Analytics account. Wij openen het account voor u en delen de inloggegevens bij oplevering van de website. U kunt dan zelf aan de slag. Wij bieden ook de mogelijkheid om rapportages voor u te maken en kunnen u uitleg geven over het rapportage tool. We leggen u uit hoe u de rapporten kunt analyseren en kunt gebruiken voor het optimaliseren van uw website. Wij hebben ook toegang tot uw rapportages en houden deze ook goed in de gaten. Wij zullen u van tijd tot tijd adviseren over eventuele verbeteringen voor uw website.

meer informatie en offerte aanvragen

Wij zijn een kleinschalig en flexibel internetbureau doordat wij werken met zelfstandige specialisten. Hierdoor kunnen wij zeker een voordelige offerte maken voor de realisatie van uw website met een juiste website rapportage tool. Neem contact op om vrijblijvend te informeren of vraag direct een offerte aan.

website rapportage

waarom door ons?

  • #overzichtelijke website rapportage
  • #wij denken actief met u mee
  • #betaalbaar internetbureau