home > dit zijn wij > onze kracht

onze kracht

klantgerichte one-stop-shop, die met u meedenkt

Wij zijn een internetbureau waar u terecht kunt voor advies, ontwerp en realisatie met betrekking tot al uw online projecten. Een one-stop-shop die uw project van A tot Z verzorgt, zodat u zich kunt bezig houden met zaken waar u goed in bent.

uw wensen en doelen staan centraal en niet techniek

Wij denken altijd vanuit de opdrachtgever. Uw wensen en doelen staan centraal en niet de techniek. Een aantal van onze specialisten en de eigenaar van Studio Cortado hebben een zakelijke achtergrond, waardoor zij zich goed in kunnen leven in de kant van de opdrachtgever. Wij proberen meer te doen dan het maken van uw website of geven van seo advies. We willen samen met u uw online doelstellingen behalen en uw omzet laten groeien.

zelfstandige specialisten

Ons kleinschalige internetbureau werkt nauw samen met een aantal vaste zelfstandige ondernemers/zzp-ers die allemaal hun eigen specialiteit en kennis hebben. Per project bekijken wij welke specialisten nodig zijn om het project te realiseren, dit maakt ons zeer flexibel. U merkt hier als opdrachtgever niets van want u heeft altijd één vast contactpersoon en u ontvangt ook maar één factuur. Het enige wat u merkt, is dat ons internetbureau een scherpe offerte kan doen voor uw project.

aantrekkelijke tarieven

Omdat we alleen met zelfstandige ondernemers werken, kunnen we de overheadkosten laag houden. We hebben geen groot kantoor, geen dure account-directors of koffiejuffrouw. Hierdoor kunnen tegen aantrekkelijke tarieven, kwalitatief hoogwaardige en professionele producten en diensten aangeboden worden.

de kracht van ons internetbureau

want dit is onze kracht

  • #one-stop-shop internetprojecten
  • #klantgericht
  • #doelstellingen centraal
  • #flexibel internetbureau
  • #aantrekkelijke tarieven
  • #zelfstandige specialisten