home > dit doen wij > ontwerp website

ontwerp website

gebruiksvriendelijke websites die gevonden worden

U heeft maar één kans op een eerste indruk. Een goed ontwerp van uw website is dus van groot belang. Alle websites die ons webdesignbureau ontwerpt, hebben een uniek design dat aansluit bij de huisstijl en de uitstraling van uw bedrijf. Het ontwerp van de website is altijd gericht op gebruiksvriendelijkheid en de doelstellingen van de website (conversie). Uiteraard nemen we de richtlijnen van zoekmachines al mee in het ontwerp van de website. Omdat gevonden worden door zoekmachines natuurlijk erg belangrijk is.

ontwerp gebruiksvriendelijke website, uw doelgroep staat centraal

Ons webdesignbureau ontwerpt websites waar uw doelgroep centraal staat. Al onze websites zijn eenvoudig, helder en toegankelijk ontworpen voor uw bezoekers. Het moet meteen duidelijk zijn wat bezoekers op uw site kunnen doen en waar ze de informatie die ze zoeken, kunnen vinden. De uitgangspunten hiervoor zijn natuurlijk altijd de doelstellingen van uw website. Kortom wij ontwerpen resultaatgerichte websites.

uniek design voor een professionele uitstraling van uw bedrijf

Iedere website die wij ontwerpen heeft een uniek design. Wij werken niet met standaard frames. De huisstijl van uw organisatie, uw bedrijfsfilosofie, uw doelgroep en logo zijn allemaal van invloed op het ontwerp. In één oogopslag moet duidelijk zijn wat uw bedrijf wil uitstralen.

ontwerp website en bouw website

De basis van een goede website, ligt in een goed ontwerp. Voordat begonnen wordt aan het design, tekenen wij eerst de structuur voor u uit. Daarna maken we op basis van uw wensen een of twee voorstellen die u kunt beoordelen. Nadat we samen het optimale design hebben vastgesteld, kan begonnen worden met de website bouw.

samenwerking

Ons webdesign bureau onderscheidt zich door een klantgerichte instelling. Door onze ervaring aan klantzijde en ondernemerschap, denken we actief met u mee. We betrekken u zoveel mogelijk bij het het hele proces om u te helpen uw doelstellingen te behalen.

meer informatie en offerte aanvragen

Gezien de kleinschaligheid van ons webdesign bureau (geen dure panden en account directors) zullen wij zeker een scherpe offerte kunnen maken voor uw website ontwerp. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek neem gerust contact met ons webdesign bureau op. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

ontwerp website

waarom bij ons?

  • #uniek webdesign
  • #gebruiksvriendelijk ontwerp
  • #resultaatgericht design
  • #zoekmachine vriendelijk
  • #professionele uitstraling uw bedrijf
  • #wij denken actief met u mee
  • #betaalbaar webdesign bureau