home > dit zijn wij > ons team

ons team

zelfstandige ondernemers met passie voor internet

Studio Cortado is een kleinschalig internetbureau dat werkt met een aantal ondernemers. Naast een specialisme, heeft iedere ondernemer een brede kennis op het online vakgebied. Per project wordt de juiste expertise ingehuurd. Een ding hebben de teamleden gemeen en dat is hun passie voor het internet.

martijn

Martijn

Martijn is de eigenaar van Studio Cortado en het aanspreekpunt binnen het bedrijf. Heeft een commerciële achtergrond en een brede kennis op gebied van webdesign, webdevelopment en websitepromotie. Specialismen zijn: zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren en bouw websites.

petra

Petra

Petra ontwerpt en bouwt websites. Ze heeft een opleiding gedaan voor webdesigner/webdeveloper. Naast het ontwerpen en bouwen van websites, heeft Petra ook verschillende webwinkels. Specialismen zijn: bouw websites met CMS en het maken van webwinkels.

gwen

Gwen

Gwen ontwerpt websites, schrijft en redigeert webteksten en is onze Photoshop expert. Naast haar kwaliteiten als ontwerper heeft ze jarenlang ervaring binnen online marketing. Specialismen van Gwen zijn: social media, webdesign en Photoshop.

team internetbureau Studio Cortado

want ons team

  • #passie voor internet
  • #denkt met u mee
  • #ervaring aan klant- en bureauzijde
  • #flexibel en professioneel
  • #kennis op veel vakgebieden