home > dit doen wij > onderhoud website

onderhoud website

een website is nooit af, beheer en onderhoud van websites

Als uw website is opgeleverd, dan betekent dit niet dat de site klaar is. Een goede website is immers nooit klaar. U moet rekening houden met het onderhoud en beheer van uw website. De website moet natuurlijk up-to-date blijven. Dit heeft vooral betrekking op de content van de website. Er mag natuurlijk geen verouderde informatie op uw site staan. Maar denk bijvoorbeeld ook aan veiligheidsupdates en aanpassingen voor de zoekmachine optimalisatie. De hoeveelheid onderhoud is afhankelijk van het soort website dat u heeft.

waar moet aan denken bij onderhoud en beheer website

Aanpassen teksten en plaatjes. Nieuwsberichten plaatsen. Aanpassingen maken ter bevordering van de seo. Veiligheidsupdates van content management systeem of webwinkel. Nieuwe pagina's toevoegen. Andere wijzigingen aanbrengen op de website.

bepaal zelf hoeveel u zelf wilt doen en hoeveel wij mogen doen

U bepaalt zelf hoeveel van het onderhoud u zelf gaat doen. Wij bieden de mogelijkheid al het ondehoud en beheer voor u te doen, zodat u zelf minimaal tijd hoeft te besteden aan uw website en zich kunt bezighouden met uw eigen werkzaamheden. U kunt er ook voor kiezen om na de oplevering van de website het beheer en onderhoud van de website zelf te doen. Van full-service tot alles zelf doen; alles is mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf teksten en plaatjes toevoegen, maar back-ups en veiligheidsupdates door ons laten doen. Per website maken wij een op maat onderhoudsafspraak.

transparant kostenonderhoud met strippenkaart

Wij werken niet met onderhoudscontracten, maar met strippenkaarten voor onderhoud. U koopt vooraf een aantal uren in de vorm van een strippenkaart. Deze uren gebruiken wij voor onderhoudsgerelateerde werkzaamheden. Per activiteit weet u dus precies hoeveel tijd er wordt besteed. U heeft zo duidelijk inzicht in alle kosten. Hoe meer uren u in één keer koopt, hoe lager het uurtarief.

samenwerking

Na het lanceren van de website, is een goede samenwerking van groot belang. Samen moeten we zorgen dat de website up-to-date blijft. Beide partijen moeten aangeven welke aanpassingen er gemaakt moeten worden. U weet perfect of er nieuwe zaken vermeld moeten worden op de site en wij weten precies wanneer er een update van het CMS gedaan moet worden of wanneer er aanpassingen gedaan moeten worden met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Alle aanpassingen worden alleen gedaan na goedkeuring van u uiteraard.

meer informatie en offerte aanvragen

Als wij uw website gaan maken dan zullen wij altijd onderhoud meenemen in onze offerte. Heeft u al een website en wilt u dat wij het onderhoud website of beheer website gaan doen? Vraag dan direct een offerte aan. Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

onderhoud website

waarom bij ons?

  • #zelf bepalen wat u zelf doet
  • #geen duur onderhoudscontract
  • #transparante onderhoudskosten
  • #wij denken actief met u mee
  • #betaalbaar internetbureau