home > dit zijn wij

dit zijn wij

internetbureau voor resultaatgerichte websites

Studio Cortado is een flexibel internetbureau uit Den Haag. De eigenaar Martijn de Jager werkt met een aantal zelfstandige specialisten aan de realisatie van online projecten voor (startende) ondernemers en bedrijven. Wij willen graag samen met u het beste uit het internet halen en uw doelstellingen realiseren.

onze kracht

onze kracht

Wij zijn een flexibel internetbureau met zelfstandige specialisten, dat u graag helpt bij het realiseren van uw online projecten. Met de juiste experts bieden wij u betaalbare en professionele oplossingen.
over onze kracht >>

onze visie

onze visie

Internet speelt een steeds belangrijkere rol bij kleine en middelgrote bedrijven. Er zijn nog veel onbenutte kansen en mogelijkheden. Wij helpen graag om het maximale uit het internet te halen, terwijl u bezig bent met ondernemen.
over onze visie >>

onze werkwijze

onze werkwijze

Wij gaan ieder project samen met u aan. Tijdens uw project hebben we intensief contact. Zo komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan en wij weten zeker dat we een eindproduct opleveren die voeldoet aan uw eisen.
over onze werkwijze >>

ons team

ons team

Wij werken met een aantal zelfstandige ondernemers, allemaal met een passie voor internet en hun vakgebied. De teamleden hebben ieder hun eigen kennis en ervaring. Per project worden de juiste personen ingeschakeld.
over ons team >>