home > dit doen wij

dit doen wij

ontwerpen, bouwen en promoten van websites

Wij helpen u met het behalen van uw online doelstellingen. Studio Cortado is een "one stop shop" voor al uw internetopdrachten. U kunt een volledig nieuwe website laten bouwen of een redesign laten maken van uw huidige website. Ons internetbureau zorgt altijd voor professioneel webdesign en bouwt alleen zoekmachinevriendelijke websites. Als uw website al live staat, kunnen wij u helpen met het krijgen van meer relevante bezoekers d.m.v. promoten website. Studio Cortado is specialist in zoekmachine marketing en zoekmachine optimalisatie.

professioneel webdesign

professioneel webdesign, unieke gebruiksvriendelijke websites

Webdesign bureau Studio Cortadio staat voor professioneel webdesign. Ieder ontwerp is uniek en altijd gericht op gebruikersvriendelijkheid, doelstelling van de website en de richtlijnen van zoekmachines.
meer ontwerp website >>

website laten bouwen

website laten bouwen? wij bouwen zoekmachine vriendelijke websites

Tevreden met het ontwerp website? Dan kunt u door ons internetbureau uw website laten bouwen. Onze webbouwers beheersen diverse programma's, zodat uw website altijd op de juiste manier gebouwd wordt.
meer bouw website >>

website onderhoud

onderhoud website en beheer website

Het is van groot belang dat uw website up-to-date blijft. Wellicht wilt u regelmatig nieuwe content toevoegen aan uw website. U bepaalt zelf hoeveel werkzaamheden u zelf wilt doen, als de website eenmaal is opgeleverd.
meer onderhoud website >>

zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie (seo)

Wordt uw website slecht gevonden door zoekmachines of wilt meer relevante bezoekers op uw website? Studio Cortado is specialist in websites optimaliseren voor zoekmachines.
meer zoekmachine optimalisatie >>

zoekmachine marketing

promoten websites o.a. zoekmachine marketing

Doelgericht adverteren? Zoekmachine marketing heeft de hoogste ROI. U heeft direct de juiste bezoekers op uw site en u bepaalt zelf wat u investeert. Wij helpen u graag bij het opzetten van uw sea campagne.
meer promoten website >>

social media

social media

Social Media is hot, maar het niet voor iedereen duidelijk hoe je hier op een juiste manier gebruik van kunt maken. Wat kan social media marketing voor uw bedrijf betekenen? Wij geven u het juiste social media advies.
meer social media >>

content website

content website o.a. webteksten en fotografie website

Content is het belangrijkste onderdeel van uw website. Hiermee legt u uit waar uw organisatie voor staat, wat u verkoopt, etc. Daarnaast is website content het belangrijkste element voor zoekmachine optimalisatie.
meer content website >>

website rapportage

website rapportage

Alle websites die wij opleveren zijn voorzien van de websiteanalyse tool Google Analytics. Met dit programma kunt u website rapportages maken van bijv. het aantal bezoekers en van hoe bezoekers op uw website zijn gekomen.
meer website rapportage >>

ontwerp huisstijl en logo

ontwerp logo en huisstijl

Het begin van ieder website ontwerp is natuurlijk een logo en huisstijl. Heeft u nog geen logo en huisstijl? Dan ontwerpen wij deze graag voor u. Ook voor het herontwerp van logo en huisstij, kunt u bij ons terecht.
meer ontwerp logo en huisstijl >>