home > dit doen wij > content website

content website

belangrijk voor bezoekers maar ook voor zoekmachines

Een van de belangrijkere zaken van een website is de content; zoals teksten, plaatjes en video's die op een website staan. De content van de website is de voornaamste reden waarom bezoekers een website bezoeken. Daarnaast is content belangrijk voor de vindbaarheid in de zoekmachines. Wij kunnen u natuurlijk helpen bij het creëren van de juiste content voor uw website.

copywriting website: pakkende zoekmachine vriendelijke teksten

De kwaliteit van webteksten is van groot belang en dit wordt vaak onderschat. Bezoekers van een website lezen teksten anders dan gedrukte tekst. Binnen enkele seconden bepaalt de lezer of hij doorgaat met lezen of niet. De teksten op de website zijn niet alleen belangrijk voor bezoekers maar ook voor de zoekmachines. Besteed daarom het schrijven van uw webteksten uit aan Studio Cortado. Onze copywriters weten hoe bezoekers, maar ook de zoekmachines webteksten lezen

fotografie bepaalt de uitstraling van de website

Voor de bezoekers van de website is het gebruik van foto's en graphics minstens zo belangrijk als de teksten. De foto's bepalen voor een groot deel de uitstraling van de website en brengen uw boodschap op een juiste wijze over. Ons internetbureau kan u helpen met het kiezen van het juiste beeldmateriaal. U kunt uw eigen foto's gebruiken, we kunnen u helpen bij de aanschaf van geschikte beelden bij een stockbureau of we kunnen speciaal voor u foto's laten maken door een fotograaf. Studio Cortado werkt samen met een professionele fotograaf. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ook de foto's op de website worden gelezen door de zoekmachines.

maak de content van uw website extra levendig met video's

Naast testen en foto's kunt u ook video's plaatsen op uw website. Video's hebben een hoge attentiewaarde. Wij kunnen uw video's bewerken zodat ze gebruikt kunnen worden in de website. Wilt u een professionele video laten maken? Voor videoproducties kunnen wij u in contact brengen met een professionele partner van Studio Cortado.

meer informatie en offerte aanvragen

Wij zijn een kleinschalig en flexibel internetbureau doordat wij werken met zelfstandige specialisten. Hierdoor kunnen wij zeker een scherpe offerte maken voor de realisatie van uw website inclusief de realisatie van de content van uw website. Neem contact op om vrijblijvend te informeren of vraag direct een offerte aan.

content website

waarom door ons?

  • #professionele webcopywriter
  • #professionele fotograaf
  • #zelf bepalen wat u zelf doet
  • #zoekmachine vriendelijke teksten
  • #professionele beeldbewerking
  • #wij denken actief met u mee
  • #betaalbaar internetbureau