home > dit doen wij > bouw website

bouw website

website laten maken? wij bouwen professionele websites

Bij de bouw van een website, komt meer kijken dan u zich wellicht kunt voorstellen. Voordat u een website gaat laten maken, moet goed nagedacht worden over de structuur. Naast dat dit voor bezoekers een logische opbouw moet hebben, heeft het ook invloed op de vindbaarheid voor zoekmachines.

bouw website vanuit de basis

Het ontwerp dat u samen met ons heeft gekozen, wordt door ons internetbureau op een juiste manier vertaald naar een gebruiksvriendelijke website. Iedere website wordt door ons opgebouwd vanaf de basis. Dit betekent dat u dus niet beperkt wordt door een bepaald stramien. Hierdoor kunt u bij ons een zo optimaal mogelijke website laten maken.

zoekmachine vriendelijke website

Ook bij de bouw van de website, moet rekening gehouden worden met zoekmachines. Er is een aantal variabelen waaraan je moet voldoen, om ervoor te zorgen dat de website goed indexeerbaar is voor zoekmachines. Denk hierbij aan: een juiste structuur, goede url-benamingen, het opnemen van juiste meta-data en het verwerken van alt-teksten.

uw wensen zijn leidend en niet de techniek

De webbouwers van ons internetbureau beheersen verschillende technieken om websites te bouwen. Afhankelijk van uw wensen, gaan wij kijken naar wat de beste techniek is om uw website mee te bouwen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen uw website zelf te willen onderhouden met een CMS (content management systeem). Ook als u de wens heeft een webwinkel te laten bouwen, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ieder doel, bepalen wij samen met u, de beste bouwwijze van uw website.

samenwerking

Gedurende het proces van de bouw, zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen. Daarnaast stellen we een planning op, waar zowel u als onze acties in opgenomen worden. Er zal in deze periode nauw contact zijn, over o.a. de content, plaatjes en de voortgang van het project.

meer informatie en offerte aanvragen

Wilt u een website laten maken? Wij kunnen u zeker een scherp aanbod doen voor het laten maken van uw website. Studio Cortado is immers een kleinschalig internetbureau dat werkt met zelfstandige ondernemers die flexibel ingezet kunnen worden. Wilt u een vrijblijvend adviesgesprek, neem gerust contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

bouw website

waarom bij ons?

  • #zoekmachine vriendelijk
  • #uw wensen leidend, niet techniek
  • #altijd op de hoogte vorderingen
  • #wij denken actief met u mee
  • #betaalbaar internetbureau